HTML

Friss topikok

Leona Lewis: férjhez akarok menni barátomhoz!

2008.02.27. 09:36 bellini

Miután azt nyilatkozta egy interjú keretén belül, hogy barátját sokkal többre tartja mint a sztárságot és a karriert, Leona Lewis kész arra, hogy örök hűséget fogadjon barátjának.

Leona Lewis mindent könyv szerint szeretne elintézni életében, és ezzel szeretné egyben befogni a rosszakarói száját, akik azt suttogták, hogy Lou Al-Chamaa-al való kapcsolata tönkrement.

"Ő az én kiválasztottam. Mikor együtt vagyunk, minden csodálatos. Minden álmom, hogy a felesége legyek" - nyilatkozta Leona.

Akárcsak magánéletében, szakmai téren is határozott az énekesnő. Miután a Bleeding Love megasláger lett, Lewis másodszorra is a toplisták élére akar törni, erre két új dalát akarja bevetni, a Better In Time-t és a Footprints In The Sand-et.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr95356241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása