HTML

Friss topikok

Jason Bourne visszatér a képernyőre

2008.02.26. 14:10 bellini

Annak ellenére, hogy eredetileg csak trilógia készült volna Jason Bourne karakteréből, a Universal Pictures beleegyezett abba, hogy folytatódjon a széria, így Matt Damon ismét Bourne szerepébe bújik.

Ismét eljátszhatja Jason Bourne szerepét a tehetséges Matt Damon, a Universal Pictures ugyanis úgy döntött leforgat még egy filmet a már meglévő három alkotáshoz.

A Bourne Ultimátuma című film forgatása után Paul Greengrass azt nyilatkozta, szívesen elkészítene még egy részt, ha Matt Damon ismét eljátszodja a híres gyilkos szerepét.

A színész maga is azt nyilatkozta, hogy szívesen alakítaná továbbra is Bourne szerepét, de csak akkor ha a filmet Paul Greengrass rendezi.

a Bourne mellett a Universal Pictures tartogat még meglepetéseket. A stúdió emberei meggyőzték Borat alakítóját, Sacha Baron Cohent, játssza el egy hasonlóan híres karakter, Bruno szerepét.

A stúdió másik terve meggyőzni Guillermo Del Toro rendezőt, hogy halassza el a The Hobbit forgatásának időpontját, és helyette inkább a H.P. Lovecraft regényéből készülő At the Mountain of Madness-nek szentelje figyelmét.

Bourne Ultimátuma

Az alkotás három Oscar díjat kapott az idei film gálán, többek között elnyerte a Legjobb hangvágás, Legjobb hang és a Legjobb vágás kategória díjait.

"Az első két alkotás nagyon jóra sikeredett, tele van kérdésekkel. A kérdések amiket a hős válaszul kap, azonban nem teljesek. A harmadik rész tele van válaszokkal. A film végére rájön mindenki arra, hogy miért lett Jason Bourne az aki." - nyilatkozta Paul Greengrass.

Hogy mikor készül el a Bourne széria negyedik része még nem lehet tudni, a stúdió még nem adott hivatalos közleményt róla.

Szólj hozzá!

Címkék: film bulvár színész sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr74355162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása