HTML

Friss topikok

Oscar díjátadás 2008 - élőben közvetítek

2008.02.23. 09:19 bellini

Már a tavaly is megnéztem - és persze update-ban közvetítettem - az Oscar díjátadó gálát, és szándékaim szerint idén is ezt teszem, remélem nem jön közbe semmi technikai akadály. A tavaly ugye még a blogom nem volt elindítva, így más tartalmi felületen jelentek meg percről percre a hírek, idén viszont ide is felkerülnek, úgyhogy ha valaki kíváncsi akkor idei is benézhet.

Tulajdonképpen, nem is gondoltam volna, hogy ilyen látogatottságú lesz majd a blogom, kicsit engem is meglepett, főleg, hogy már három írásom is szerepelt az Index főoldalán, ez új ötleteket adott, és van egy jó pár tervem a magyar internet terén, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Csak bírjam egyedül a sokmelót.

Na de elég a bla-bla-ból, várlak benneteket az Oscar gála éjszakáján.

3 komment

Címkék: blog oscar blabla díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6351084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekdom 2008.02.25. 00:05:28

hogyan tudom itt nézni az oscart?
köszi

bellini · http://doily.hu 2008.02.25. 00:07:05

ergrht4h4: ez elő bloggolás lesz, azaz az oscar díj nyerteseit fogod tudni elolvasni percről-percre. Ha nézni akarod akkor az RTL Klub közvetíti.
süti beállítások módosítása