HTML

Friss topikok

Minden idők legkedveltebb filmalkotásai

2008.02.22. 15:43 bellini

Néhány nappal az Oscar díjátadó előtt a Harris közzétette a minden évben megismétlődő szavazását, mely minden idők legkedveltebb filmalkotásai gyűjti össze.

Az idei év első pozícióján az Elfújta a szél (Gone With the Wind) című filmalkotás szerepel. A második helyet a Csillagok háborúja (Star Wars) foglalja el, míg a harmadikon a Casablanca szerepel.

A 2008-as toplistát 2279 személy bevonásával készítették, az Amerikai Egyesült Államokban, 2008 január 15-e és 2008 január 22-e között.

A Harris Interactive honlapján közzétett toplista negyedik helyén a Gyűrűk Ura (The Lord of the Rings) szerepel, a következő két pozíciót A muzsika hangja (The Sound of Music) és az Oz, a csodák csodája (The Wizard of Oz) foglalja el. A hetedik helyen a  Szerelmünk lapjai (The Notebook), a nyolcadikon pedig a Forrest Gump szerepel. A kilencediken a A herceg menyasszonya (The Princess Bride), a tizedik pozíción pedig a Keresztapa (The Godfather) szerepel.

Top10: Minden idők legkedveltebb filmalkotásai:

1. Elfújta a szél (Gone With the Wind)



2. Csillagok háborúja (Star Wars)



3. Casablanca



4. Gyűrűk Ura (The Lord of the Rings)



5. A muzsika hangja (The Sound of Music)



6. Oz, a csodák csodája (The Wizard of Oz)



7. Szerelmünk lapjai (The Notebook)



8. Forrest Gump



9. A herceg menyasszonya (The Princess Bride)


10. Keresztapa (The Godfather)

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi oscar toplista filmelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5350003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása