HTML

Friss topikok

Juanes új dala a Billboard toplista első helyén

2008.02.19. 10:46 bellini

20 hétig volt a Billboard Hot Latin Songs Chart első helyén Juanes Me Enamora című dala. A szerzemény most a második helyen szerepel, az első helyre szintén egy Juanes dal került.

Rendkívüli sikereket ér el Juanes új albuma a La Vida... Es Un Ratico. A lemezen lévő dalok egyre nagyobb sikereknek örvendenek, a Me Enamora 20 hétig vezette a Billboard latinamerikai toplistáját. A dal a toplista második helyére került, azonban Juanesnak így sem kell szomorkodnia, hiszen az első helyet ugyancsak az ő dala, a Gotas De Agua Dulce birtokolja.

A két szerzemény a La Vida... Es Un Ratico albumon szerepel, mely minden amerikai és kolumbiai toplista élvonalában vezet.

Juanes összesen eddig 12 Grammy díjat kapott, legjobb éve 2003-ban volt, amikor öt Grammy díjat vihetett haza. Többek között neki ítélték az Év dala, az Év albuma és az Év felvétele díjat is. Amíg a "latin világban" a favorit Iglesias (apa és fia), addig Juanes rengeteg rajongóra tett szert az Egyesült Államokban, Angliában és Nyugat Európában.

A Grammy 50-ik születésnapján műsorvezetőként is fellépet, Natalie Cole, Cyndy Lauper, Bette Midler és Bonnie Raitt társaságában. Ő adta át Rihanna Grammy díját.

Az énekest négy Billboard Latino díjra jelölték, melyek közül hármat a Me enamora dalért kapott.

1 komment

Címkék: zene celeb énekes sztár album

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44345351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enci 2008.05.16. 18:48:25

Ez nem semmi!mindíg is Juanes volt nálam a nyerő!most már nem csak nálam!Mátjátok!Juanes a legjobb!
süti beállítások módosítása