HTML

Friss topikok

Káoszt kavart Britney Spears egy Los Angeles-i boltban

2008.02.18. 14:06 bellini

Sztárhoz méltó botrányt kavart Britney Spears egy Los Angeles-i üzletben, miután anélkül akart távozni a boltból, hogy fizetett volna. Az énekesnő egy 200 dolláros ruhadarabbal akart meglógni.

Csaknem 25-ön - barátok, tanácsadok és testőrök - voltak Britney Spearsel abban az üzletben, ahol az énekesnő hatalmas botrányt kavart, miközben fizetés nélkül akart távozni az üzletből.

A bolt alkalmazottai kihívták a rendőrséget, letartoztatásra azonban nem került sor, Britney ugyanis bevallotta, elfelejtette kifizetni a 200 dollár értékű ruhaneműt, adja hírül a The Sun.

"Igazi káosz volt az üzletben" - nyilatkozta egyik vásárló a 26 éves énekesnő újabb esetét. Tavaly szintén lopással vádolták Britney-t, akkor azzal vádolták, hogy egy parókát lopott egy szex-shopból.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka botrány sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr33344117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása