HTML

Friss topikok

Danielle Steel írónő együtt érez Britney Spearsel

2008.02.17. 09:10 bellini

Danielle Steel írónőnek is volt kemény időszaka élete során. A bestseller könyveket író nő fia 19 évesen lett öngyilkos, ezért azt tanácsolja Britney Spears szüleinek, harcoljanak tovább lányuk betegségével szemben.

Britney Spears családja és barátai szerint az énekesnő bipolaritásban szenved, ez megmagyarázza azt is, hogy Britney egyik kedélyállapotából a másikba esik át.

"Britney szülei nagyon óvatosak és szeretőek kell legyenek. Mégha nem is sikerül mindig, ne adják fel. Előbb utóbb sikerülni fog." - nyilatkozta az írónő egyik interjújában, melyet igencsak ritkán ad.

A kilenc gyerekes Steel azt is elmondta, hogy fia már egészen fiatalon pszichikai problémákkal küzdött, azonban az orvosok csak későn tudták betegségétdiagnosztizálni.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr99342416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása