HTML

Friss topikok

Világrekord-kísérlet a Danubius Rádióval

2008.02.13. 12:06 bellini

Nem mindennapi rekordkísérletben vehet részt az, aki ellátogat február 14-én a SYMA csarnokba, a Milka Valentin-napi rendezvényére. Talán nem meglepő, de csütörtökön minden a szerelem körül forog majd! A Szeretetfalnál bárki szavakba öntheti érzéseit, lefotóztathatja magát kedvesével, sőt akár azt is megtudhatja, mi van megírva a csillagokban kettejük kapcsolatáról. Azok sem unatkoznak majd, akik csak a távolból szemlélik a rekordkísérletben résztvevőket, hiszen Tóth Gabi, Bartók Eszter, a Groovehouse, a United és a Bon-Bon koncertje garanciát jelent a remek hangulatra.

Tavaly már sikerült megdönteni egy Guinness rekordot, hiszen annyian, mint tavaly a Hősök terén még soha nem ölelkeztek össze egyszerre szív alakban, akkor 4500 ember ölelte egymást.

Most még látványosabb rekordra kerülhet sor, hiszen ez a szív, a tervek szerint meg is dobban majd! Hogy milyen módon? Az egyelőre legyen meglepetés. A rekordkísérletben bárki részt vehet, aki 17 órától regisztrál. Érdemes gyorsnak lenni, hiszen az első 8000 regisztráló egyedi ereklyéket kap ajándékba. A nap két hangulatfelelőse Péter Petra és Horváth Szilárd, a Danubius Rádió népszerű műsorvezetői lesznek, akik a színpadnál próbára teszik a játékos kedvű párokat.

Akiket jelenleg nem fűt a szerelem, azok is átmelegedhetnek a forró italoktól, vagy meglephetik otthonmaradt szeretteiket különleges ajándéktárgyakkal.

Tóth Gabi, Bartók Eszter, a Groovehouse, a United és a Bon-Bon koncertjén bizonyára felcsendül majd egy-két olyan dal is, melyre bátran össze lehet bújni párunkkal.

19 órakor kezdődnek az igazi izgalmak: aki helyszínen felfestett óriási szív alakba áll, része lehet az emberek alkotta, legnagyobb együttdobbanó szívnek, s nem utolsó sorban egy világrekord-kísérletnek.

A Valentin-napi rendezvényen, a rekordra regisztráltak között öt értékes Karintiai utazást sorsolnak ki a helyszínen!

Helyszín: SYMA Rendezvénycsarnok (XIV. Dózsa György út 1.)
Időpont: 2008. 02. 14. (csütörtök) 17.00

Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92337479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása