HTML

Friss topikok

Kiadta minden feszültségét Zita, Linda és Viki

2008.02.11. 13:22 bellini

„Stresszoldás kipipálva” – összegezte Debreczeni Zita a pénteki roncsderbin szerzett felszabadító élményeit. A barna szépség két barátnőjével, Zimány Lindával és Metzker Vikivel döntött úgy, hogy a feszültségoldás nem mindennapi módját választják. A három lány fogta magát, s egy roncstelepen addig ütötte teljes erőből a kiszemelt, bontásra váró autót, míg maradéktalanul ki nem adták magukból az oly régóta felgyülemlett feszültséget.

Felszabadultan távozott a Burnout Paradise megjelenésére rendezett gátlástalan autóroncsolásról Debreczeni Zita, Zimány Linda és Metzker Viki. A három fotómodell és a Viva TV műsorvezetője, Zola fergeteges hangulatba hozta a kőbányai autóbontó népes közönségét. Újságírók, fotósok és nem utolsó sorban a lányok nagy rajongói várták a koradélutáni rendezvényt. Már az sem volt mindennapi látvány, ahogy a három elegáns, vonzó lány magassarkúban betipegett az autóbontóba, s az autózúzáshoz magára öltötte a speciális felszerelést: sisakot, plexi arcvédőt, védőkesztyűt húztak, majd csákányt, baseball-ütőt és feszítővasat ragadva ütlegelni kezdték teljes erejükből, az egykor jobb napokat megélt roncsjárgányt. Zola, a rendezvény házigazdája csak pislogott, nem is gondolta, hogy ilyen vad, agresszív, ösztönös erő törhet ki az oly törékeny modellekből, csak úgy röpködtek körülöttük a szétzúzott alkatrészek. A roncsautó ütlegelése Zolában és a helyszínen lévő fotósokban, újságírókban olyan vágyakat ébresztett, hogy alig várták, mikor fáradnak el a lányok, csakhogy végre átvehessék az uralmat az autó felett, s hatalmas kalapácsot, pajszert ragadva kitombolják magukat.

Miután rommá zúzták a piros Audit, Viki, Linda és Zita a helyszínen felállított konzolokon próbálták ki az új Burnout Paradise-t, s tökéletes egyetértésben arra a következtetésre jutottak, így azért sokkal könnyebb levezetni a feszültséget, mint nehéz szerszámokkal nekiesni egy roncsnak.

- Sokkal nehezebb autót összetörni, mint azt kívülről gondolná az ember, ráadásul nagyon fárasztó is – vélekedett Metzker Viki.  - Soha nem tudnám elképzelni, hogy fekete limuzinokat verjek szét golfütővel, csak azért, mert feszült vagyok. Az viszont kifejezetten tetszik, hogy minden szabályt félredobva virtuálisan száguldozzak a hegyi szerpentineken - mint ahogy azt a Burnout Paradise-ban meg lehet tenni.

 





Szólj hozzá!

Címkék: média celeb magyar bulvár hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr80334841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása