HTML

Friss topikok

100 féle Erdély, Fotóművészeti pályázat 2008

2008.02.11. 12:25 bellini

Pályázati felhívás professzionális kategóriában magyar, és román állampolgárságú vagy Magyarországon, illetve Romániában született, vagy ottani lakhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött alkotók részére.
Benyújtható minden olyan fotográfiai eljárással készült mű, ami megfelel a pályázat művészeti koncepciójának, 2000 után készült, és besorolható a következő kategóriák egyikébe, valamint eleget tesz a technikai feltételeknek.

Pályázat kiírója

A pályázat kiírója a Magyar Televízió és a Budapesti Tavaszi Fesztivál a Magyar Fotóművészek Szövetségének és a Román Fotóművészek Szövetségének közreműködésével.

Művészeti koncepció

A sokszínű Erdély bemutatása a 21. század Európájában.
Célunk a hagyományosan soknemzetiségű Erdély megjelenítése, a kulturális különbözőségeken keresztül, melyek jól érzékelhetők a különböző karakterekben, az építészetben, a tárgykultúrában és a szokásokban egyaránt.
Az alkotásokon keresztül szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 21. századi Erdélyben a különböző kultúrával, és hagyományokkal rendelkező közösségek, és egyének jó példát mutatnak mindenki számára, hogyan lehet békességben egymás mellett élni.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr27334772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása