HTML

Friss topikok

STERBINSZKYVEL A TABUBAN!

2008.02.08. 18:07 bellini

Egy újabb minõségi, 4 órás klubzenei válogatással jelentkezik ezen a héten a Tabu DJ-pultjában Sterbinszky. A The First Class Event nevû esemény legújabb felvonására február 8-án, pénteken kerül sor.

Az est folyamán egy remek welcome drinkként mindenki megkóstolhatja a Muscat d'Or pezsgõt. A partin a warm-up DJ szerepében D.Deejay-t láthatjuk és hallhatjuk, majd következik Sterbinszky egész éjszakás szettje, amelyben abszolút elõremutató, modern klubzenei csemegéket hallgathat meg a közönség. Sterby szettjei olyan nagy sikernek örvendtek a Tabuban 2007-ben, hogy idén januártól már nem havonta, hanem 2 hetente találkozhatunk vele péntekenként a Mammut tetején levõ klub lemezjátszóinál!

TABU
Mammut II. 4. emelet (Budapest II., Lövõház u. 2-6.)

Szólj hozzá!

Címkék: buli party

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr83331511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása