HTML

Friss topikok

Itthoni Dal Pályázat és Fesztivál 2008

2008.02.08. 11:26 bellini

Aki bármely módon nyomon követte a tavalyi itthoni dalos eseményeket, birtokában van annak az élménynek, amit szervezőként csak remélhettünk: színes forgataga zenei stílusoknak, találkozása tehetséges és kreatív embereknek. Mindezek fényében biztosak vagyunk abban, hogy többféle benyomás érte a publikumot is, egy dologban azonban a jelek szerint mindenki egyetért: folytatásra érdemes ez a kezdeményezés.
Mi, zalaegerszegi zenészek és zenét kedvelők, időközben "hivatalosult" formában, az Itthoni Dal Egyesület égisze alatt idén is arra bíztatjuk muzsikus lelkű kollégáinkat határon innen és túl, hogy írjanak dalt saját településükről, az ottani életről, majd küldjék el nekünk, mi pedig ezen a weboldalon közkinccsé tesszük a műveket. A legjobb előadókat -a közönség és a szakmai zsűri döntése alapján- vendégül látjuk Zalaegerszegen, a II. Itthoni Dal Fesztiválon, a legeslegjobbak ezen kívül pedig értékes ajándékokkal térhetnek haza. Aki részt vett a tavalyi rendezvényen, tudhatja, hogy elsősorban nem is ez a lényeg, hanem a találkozás és a közös zenélés öröme, a régi ismeretségek felelevenítése és az újak felfedezése. Ez egy olyan rendezvény, ahol két idegen ember találkozása is legalább egy közös gondolat meglétét feltételezi, ez a közös szál pedig minden reményünk szerint talán elegendő ahhoz, hogy a magyarlakta települések- falvaktól a megyeszékhelyekig- kezet nyújtsanak egymásnak és egyebek mellett ezen a fórumon közelebbről is megismerhessük a különféle kulturális jellegzetességeket.
A pályázat, illetve a fesztivál kapcsán annyit ígérhetünk, hogy igyekszünk minél magasabb színvonalon kivitelezni elképzeléseinket.

Kedves zenészek, költők, munkára fel! Írjatok szöveget, szerezzetek zenét, muzsikáljatok, énekeljetek, és te, mélyen tisztelt publikum, mondj véleményt, szavazz, aztán hallgasd meg kedvenceidet a fesztiválon is!

Találkozunk 2008. augusztus 22-23-án Zalagerszegen!

További részletek az www.itthonidal.hu weboldalon találhatók.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47331050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása