HTML

Friss topikok

Tüncit (megint) megalázták - apróban vágták hozzá a gázsiját

2008.02.06. 10:17 bellini

Élő adásban alázták meg Kiszel Tündét. A Music Television Swung című éjszakai show-jában Nagy Sanyi beszélgetett a naptárdívával és "bulvárpintynek" nevezte. A műsorvezető ráadásul fizetségként egy halom aprópénzt hajított az asztalra.

Kiszel Tünde megszégyenült az Music Television hétfő esti élő adásában. A Swung című műsorban azok a sztárok kerültek terítékre, akik pusztán abból élnek, hogy a bulvárlapokban szerepelnek. A műsorvezető a naptárdívát faggatta a kényes témáról.
– Tünci csak pénzért vállalta a szereplést – nyilatkozta Nagy Sanyi, aki műsorában ízekre szedte Kiszelt. – Szókimondó beszélgetés volt, nem rejtettem véka alá, hogy mit gondolok a naptárdíváról. Úgy gondolom, a pénzéhsége miatt megérdemelte azt, hogy a szereplésért kicsikart összeget aprópénzben – öt, tíz, húsz és százforintosokban – vágjam az asztalra. Természetesen erre ő látványosan megsértődött, és azt hangoztatta, hogy megaláztam. Azonban amikor már nem forogtak a kamerák, azonnal rácsapott a pénzhalomra, és elkezdte számolgatni a jussát. Még hosszú percekig bíbelődött vele, mielőtt zsebre vágta a fizetését – tette hozzá nevetve Nagy.

Kiszel Tünde nem szívesen beszélt a kínos esetről, de felidézve a sérelmeket, lassan megeredt a nyelve.
– A műsorvezető magát minősítette ezzel a viselkedéssel – fakadt ki lapunknak Kiszel Tünde, aki elismerte, hogy pénzt kért a tévészereplésért. – Ha szerepeltetni akarnak, akkor meg kell fizetni, hiszen hosszú évek munkája, hogy ilyen hírnevet szereztem magamnak. Felháborító, hogy bulvárpintynek nevezett Sándor. Hát ki ő, hogy ilyen tiszteletlenül beszéljen velem? Már rég nem lesz sehol, amikor én még mindnig címlapokon fogok pózolni.

ForrásÉ borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr41327502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása