HTML

Friss topikok

Schwartz Dávid Fábrynál

2008.02.06. 10:19 bellini

Utasi Árpi mellet újabb állandó szereplője lesz az RTL Klubon jelentkező Showder-klubnak. A napokban ugyanis szerződést kötöttek Schwartz Dáviddal, aki az Esti Showder karaoki versenyében hívta fel magára a figyelmet. Fábry szerint hiba volt, hogy a fiút kiselejtezték a Csillag születik című műsorból.

A Fábry show-ban holnap rendezik a karaoki verseny döntőjét, ám Schwartz Dávid az eredménytől függetlenül is nyertesnek számít. Kovács Kristóf, a műsor producere elmondta a Borsnak, hogy szerződést kötöttek a 18 éves fiúval. Utasi Árpi mellet ő lesz a másik állandó szereplője az RTL Klubon hamarosan jelentkező Showder-klubnak, ahol fiatal tehetségek kapnak fellépési lehetőséget. A szentendrei fiú legutóbb 21 világsztár hangján adta elő a We are the World című dalt, de a mostani produkciója se lesz kutya.
- Szüleim bíztatására számos dalt betanultam eredeti nyelven, ebből lesz látható egy kis ízelítő a show-ban. Énekelek szerbül, japánul, franciául, spanyolul, törökül és olaszul. Természetesen minden dalt különböző hangon énekelek csak úgy, mint a múltkor – magyarázta a középiskolás srác, akit kiszórtak a Csillag születik első meghallgatásán.

Kovács Kristóf szerint Fábry utólag meg is jegyezte az ítészeknek, hogy ezzel nagy hibát követtek el.
Dave azonban nem szomorkodik ezen, hiszen nagyon boldog, hogy lehetőséget kap a műsorban, ráadásul más ajánlatokat is besöpört.
- Egyre több fellépésre hívnak mióta láttak a tévében. A legmeghatóbb az volt, amikor az iskolám igazgatóján keresztül kértek fel, hogy fogyatékos gyerekeknek énekeljek. Elsírtam magam a meghatottságtól. Jelentkezett egy kezdő együttes is, hogy éppen énekest keresnek, és rám gondoltak – büszkélkedett Dave, aki kicsi kora óta arról álmodozik, hogy egyszer sikeres énekes lesz.

ForrásÉ borsonline.hu

2 komment

Címkék: celeb magyar bulvár énekes sztár pletya

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20327504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina 2008.02.07. 10:15:10

Nagyon tetszett Dávid előadása, és örülök, hogy fogunk még hallani róla. Bízom benne, hogy sikeres előadó lesz. Sok sikert és mindehhez rengeteg erőt kívánok neki!

Bíró Bertalan 2008.02.08. 09:54:56

Nagyon tetszett Dávid előadása, és örülök hogy itt Szentendrén a közelemben egy- két utcányira lakik egy világsztár!!!
Üdv:
Bíró Bertalan
Szentendre
süti beállítások módosítása