HTML

Friss topikok

Iron Maidennel nyit idén a Sziget

2008.02.02. 13:59 bellini

Az Iron Maiden lép fel a Sziget-fesztivál nulladik napján, augusztus 12-én Budapesten – közölték a fesztivál szervezői. A közelgő Live After Death-koncert DVD-megjelenéséhez kapcsolódóan ez a turné leginkább a 80-as évek legendás hangzás- és képi világát éleszti újjá. Mind a repertoár, mind a színpad berendezése az 1984–85-ös Powerslave-turné egyiptomi motívumokkal tarkított produkciójára épül.

A közlemény szerint vitathatatlanul ez lesz a legfelemelőbb és leglátványosabb show, melyet a zenekar eddig előadott. Különlegesnek számít az is, hogy az együttes egy átalakított Boeing 757-essel utazik, mely az egész csapatot és 12 tonnányi felszerelést szállít városról városra.

Steve Harris, a zenekar basszusgitárosa a magyar fővárosról így nyilatkozott: „Budapest egy nagyon szép város, és mindig élveztük az ottani bulikat, már a kezdeti turnék alkalmával is” – írták a Sziget-fesztivál szervezői.

Az Iron Maiden-koncert napján telt házra, azaz mintegy 50 ezer emberre számítanak a Sziget-fesztivál szervezői. Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke az MTI érdeklődésére közölte: jövő hétfőtől a fesztivál weboldalán már lehet jegyeket vásárolni.

Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Címkék: hír buli party fesztívál

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr39322072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása