HTML

Friss topikok

A BÍBORSZÉLNÉL MÁR "MINDEN MÁS"

2008.02.01. 16:01 bellini

"Minden más" címmel a közelmúltban jelent meg a megújult Bíborszél zenekar harmadik albuma. A CD országos terjesztéssel került az üzletekbe, aminek köszönhetõen az elmúlt években komoly klubkoncertsorozatot maga mögött tudó banda rajongói könnyedén hozzájuthatnak a rég várt új lemezhez!

A megújulás annak köszönhetõ, hogy közel két évvel ezelõtt összeállt egy új ötösfogat. Ennek eredményeként a mai Bíborszél már két gitárossal játszik, így a zene sokkal dinamikusabb, lendületesebb, de természetesen megõrizte a régi, "bíborszeles" hangulatvilágát is. A zenekar az elmúlt két esztendõben közel 60 koncertet adott országszerte, és a megjelent új album is hangszerelésében az élõ megszólalás irányába mozdult el. Tudatosan arra törekedett a Bíborszél, hogy a hallgató a CD-t meghallgatva közel azt az élményt kapja, mint amit egy forró hangulatú élõ koncerten.

A nemrég napvilágot látott album egyik sikervárományosa a New Order egykori világslágerének, a "True Faith" címû dalnak "Hiányzol" címen feldolgozott változata, amelybõl az album elsõ klipje készült, de ezen kívül hallható még a "Mintha álmodnék" címû gyönyörû, lassú duett és többek között helyet követelt magának az a bizonyos "Nem hiszem el" címû dal is, természetesen kissé megújult változatban, amely annak idején olyan sokak kedvence volt, s amely nélkül még ma is elképzelhetetlen egy Bíborszél-koncert.

A BÍBORSZÉL SZOMBATON AZ ÚJ JUVENTUS RÁDIÓBAN
Szombat délelõtt 10 órától az Új Juventus Rádió Sztársáv címû mûsorában Várkonyi Attila vendége lesz Fábián Zsolt, az együttes frontembere. A mûsorban interjút hallhattok a zenekar énekesével, s belehallgathattok a banda legújabb lemezében is!

NYERJ BÍBORSZÉL CD-T A NÕK LAPJA CAFÉN!
Játssz a Bíborszél és az Nõk Lapja Café nyereményjátékán, ismerkedj meg a zenekar albumával és nyerd meg a CD-k egyikét! Csak 3 kérdésre kell helyes választ adnod! Sorsolás: 2008. február 8.

KLIKK IDE A JÁTÉKÉRT! >>
ITT OLVASHATSZ A ZENEKARRÓL ÉS ÚJ ALBUMUKRÓL >>

TOVÁBBI CIKKEK, LEMEZAJÁNLÓK ÉS JÁTÉKOK A ZENEKARRÓL:
=> www.topmodell.net
=> www.modellclub.net
=> www.music.hu
=> www.modellclub.net

BÍBORSZÉL-KONCERTEK A KÖZELJÖVÕBEN
február 2. Budapest, Picasso Point
február 11. Budapest, Jam Pub
február 15. Miskolc, Gárdonyi Mûvelõdési Ház
február 21. Nyíregyháza, Rock 66
február 22. 16.00 óra Miskolc, Kocsonya fesztivál

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10321098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása