HTML

Friss topikok

Törtek-zúztak a No Thanxes fiúk: Jogsi nélkül száguldoztak a fiatal zenészek

2008.01.29. 14:53 bellini

Legálisan, a játékszabályokat betartva karamboloztak, ütköztek, száguldoztak virtuális roncsautóikkal a No Thanx együttes tagjai. A fiatal zenészek még nem mindannyian rendelkeznek jogosítvánnyal, a napokban megrendezett játékbemutatón azonban kiélhették extrém vezetés iránti vágyukat. A frissen megjelent Burnout Paradise egy pillanat alatt kedvencükké vált.

 

Minden túlzás nélkül állítható, a No Thanxes fiúktól elaléltak az Árkádban vásárolgató tinilányok. Míg a fiatal rajongók egymást vigasztalva, könnyeiket törölgetve vártak kedvenceik autogramjára, addig Erik, Olivér, Dávid, Peti és Dani a valós környezetet teljesen kizárva, belefeledkeztek az új Burnout Paradise csodás világába.

- Felülmúlta minden korábbi elképzelésemet a játék – jellemezte a Burnout sorozat új tagját Erik, a zenekar frontembere. – Nem is gondoltam, hogy ennyire szabad teret biztosít a randalírozásra, a gátlástalan száguldozásra.

- Paradise City hatalmas – veszi át a szót Dávid, a No Thanx gitárosa. - Már a játék legelejétől bejárhatjuk az egész várost, felfedezhetjük annak legeldugottabb részeit is. Van itt tengerparti sétány, alagút rendszerek, kikötő, hegyvidék, hihetetlen sínhálózat, amin természetesen végig lehet száguldani, az egész várost átszelő autópálya, baseball stadion, parkoló házak különböző stílusú város negyedek, szóval a változatosságra tényleg nem lehet panasz.

A fiúk külön kiemelték a játék nem mindennapi erejű zenei válogatását, a virtuális száguldozást ugyanis negyven jelentős zenekar számai teszik még izgalmasabbá.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: magyar pletyka énekes sztárok énekesek celebek együttesek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr46316393

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click through the up coming internet page 2019.04.11. 13:59:28

Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - karakterplakátok - DVDNEWS

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása