HTML

Friss topikok

1000-en tomboltak a Party 5 első forgatásán!

2008.01.28. 00:24 bellini

Közel ezer ember táncolt és bulizott a dunaújvárosi M6 Club születésnapi partyján, ahol az Ötös Csatorna legújabb műsora a Party 5 forgatott. A jó hangulatról a csatorna részéről Canard gondoskodott, míg Peru a lemezlovasokat faggatta.

A Party 5 a legújabb elektronikus tánczenei műsor, ami új TV-n az ötös csatornán látható minden péntek este 21:25-től. A műsor állandó mv-je Peru, aki társával, a népszerű lemezlovassal Canard-dal tomboltatta a tömeget a dunaújvárosi klubban. A jó hangulatról persze a meghívott vendég Antonyo és a helyi rezidens Novák (aki mellesleg a környék sztárja) is kellően gondoskodott az Ötös Csatorna dj-i mellett. A buli a lehető legjobban sikeredett, hiszen a fiatalok jól láthatóan élvezték a műsorfelvételt, ami január 25-én lesz látható és az alábbi weboldalon is zavartalanul nézhető:

Szólj hozzá!

Címkék: média tv magyar hír csatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr55314270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása