HTML

Friss topikok

Scarlett Johansson albuma májusban debütál

2008.01.25. 13:37 bellini

Scarlett Johansson május 20-án adja ki első zenei albumát, melynek címe az Anywhere I Lay My Head lesz. A 23 éves színésznő öt hét alatt vette fel albumának dalait.

Éneklésre adta fejét Scarlett Johansson színésznő, akinek első albuma 2008 május 20-án kerül kiadásra. Johansson öt hetet töltött egy Louisiana-i stúdióban, ahol tizenegy dalt vett fel Tom Waits segítségével.

Az albumon található dalok közül 10 dal feldolgozás, egy pedig saját szerzemény.

Johansson már megmutatta énektehetségét, amikor elénekelte a The Pretenders Brass in Pocket című dalát, a Lost In Translation című filmben.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: zene celeb színész hír sztár album búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr31311215

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: vegyeskazetta 2008.01.26. 01:17:44

Elkészült Scarlett Johansson Tom Waits-lemezeScarlett eddigi zenei pályafutása tíz percbe belefér, mégis Tom Waits-feldolgozáslemezt készített. Akkor hallgassuk meg, hogy ment neki az éneklés eddig. Nehogy félreértés meg szőkenőzés legyen, karmol…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása