HTML

Friss topikok

Megműtötték Paul Newman színészt

2008.01.24. 12:46 bellini

Sürgős műtéti beavatkozáson esett át a legendás színész, Paul Newman. A rákbetegségben szenvedő színészt, csak műtét segítségével tudták megmenteni, mondták az orvosok, adja hírül a thisislondon.co.uk.

A 83 éves Newmant sikeresen megműtötték egy New Yorki korházban.

„Eredetileg, légzési panaszai voltak, és nem tudott járni.” – nyilatkozta egy bennfentes. „Hálaadás napja után, a családja aggódott a színész miatt, ezért elvitték az orvoshoz. Ott azonnal korházban utalták és műtéten esett át.” – nyilatkozta a nevét eltitkoló személy, aki szerint a színész családja nem szerette volna ha kitudódik az eset.

A sztár egy másik barátja, az újságoknak elmondta, hogy Newman nemrég komoly orvosi beavatkozáson esett át.

Westport-i szomszédai szerint Newman igencsak aktív ember, nem hagyja el magát és még mindig hódol szenvedélyének, az autóversenyzésnek.

A barátai szerint egyetlen egy dolog tartja még életben. Meg szeretné érni 50-ik házassági évfordulóját.

Paul Newman és felesége, Joanne Woodward 1958 január 29-én fogadtak örök hűséget egymásnak.

Paul Newman 1925 január 25-én született. Színészi és rendezői pályafutása igencsak jelentős, Oscar díjjal is kitüntették. Newman karrierje során közel 70 filmalkotásban szerepelt, 1987-ban elnyerte az Oscar díjat A pénz színe (The Colour of Money) című filmben nyújtott emlékezetes alakításáért.

2005-ben bejelentette, végleg visszavonul a filmszakmából. Utoljára 2002-ben játszott együtt Tom Hanks-el a A kárhozat útja (Road to Perdition) című filmben. 2005-ben azonban hangját kölcsönözte a Verdák című animációs filmben.

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb színész hír sztár búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63309888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása