HTML

Friss topikok

TÖRÖK ÁDÁM - Messze visz az út

2008.01.23. 12:08 bellini

A január 28-án megjelenő „Messze visz az út” című album igyekszik átfogó képet adni Török Ádám elmúlt húsz évének munkásságáról. Hű keresztmetszetet ad a blues, rock, a jazz-rock és a progrock zene szövevényéből született életműről.

Az album döntő többsége élő felvétel, az első kilenc dal a 2005-ös Petőfi Csarnokban megrendezett koncerten készült. A 10-es és 11-es trackek igazi csemegék, a rendszerváltás napjaiban készültek. A 12-es dal a Kereszteslovag kései parafrázisaként született 2007-ben, az utolsó, záró dalt pedig 1990-ben rögzítették a legendás Jammin együttes közreműködésével.

Az album élő bemutatója 2008. január 26-án nagy média-csinnadratta keretében lesz a Petőfi Csarnokban, olyan nagyszerű vendégekkel, mint például Závodi Janó, Köves Pinyó, Németh Karcsi, Németh Alajos, Muck Feri és néhány külföldi sztárvendég: Tom Beck és Paul Camilleri.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar bulvár énekes megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53308443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása