HTML

Friss topikok

AZ ÉV TINIBULIJA LOLÁVAL! NAGYKONCERT, EUROVÍZIÓ ÉS EGY ÚJABB DÍJ!

2008.01.22. 23:13 bellini

Lola háza táján mindig történik valami izgalmas. A fiatal énekesnõ most sem unatkozik, gõzerõvel készül március 7-én megrendeznedõ nagykoncertjére, valamint az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntõjére. A napokban átvett "A net sztárja 2007" közönségdíj pedig tovább bizonyítja elsöprõ sikerét!

A tavaszi nagykoncertrõl, melyet sokan már most "az év tinibulijaként" emlegetnek, most még több részletet elárult a management. Lola egy háromtagú zenekarral és két vokalistával lép a Petõfi Csarnok színpadára március 7-én. A vokalisták egyike ismerõs lehet a rajongóknak, hiszen Lola nõvére, Andi nagy örömmel vállalta a felkérést. Az ígéret szerint hatalmas show-ra számíthatnak a bulizni vágyók, ugyanis egy 10 fõs tánckart is láthatunk majd az énekesnõ mögött. Külön erre az alkalomra tervezett díszletek készülnek a koncertre a kliprendezõ Indián elképzelései alapján, valamint a fénytechnika játéka páratlan élményt fog nyújtani az odalátogatóknak. A koncert sztárvendége Tóth Gabi lesz, akivel Lola közös produkcióval készül. Az este folyamán Lola elõzenekara egy új, fiatalokból álló banda, az IdiotSide lesz.

A Lola Nagykoncertre a jegyeket a www.jegyelado.hu oldalon, illetve az ismert jegyirodákban, valamint a helyszínen lehet megvásárolni. Az eseménybõl részletet elsõ ízben a Fonogram díjátadón láthatunk, ahol Lola hattagú tánckarával és zenekarával lép színpadra. Röviddel a várva-várt fellépés elõtt pedig a VIVA TV Lola-hétvégéjén hallhatunk és láthatunk még több részletet a koncertrõl.

Miközben Lola új dallal jelentkezett "Legszebb nap" címmel - melynek zenéjét Rakonczai Viktor, szövegét Major Eszter, az angol nyelvû változat ("Break Out") szövegét pedig Mozsik Imre írta -, az ifjú énekesnõt nagy megtiszteltetés érte: a napokban bejutott az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntõjébe. Lola 2005-ben épp az Eurovíziós dalverseny magyar döntõjén mutatkozott be elõször, szintén egy Rakonczai Viktor-dallal. Most, három év eltelte után ismét felcsillan a remény Lola számára, hogy õ képviselje Magyarországot a belgrádi döntõn. "Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült bejutnom a hazai döntõbe. Amikor menedzserem, Bognár Tibi, felhívott a hírrel, nagyon meghatódtam. Igyekszünk egy nagyon színvonalas produkcióval készülni az eseményre" - meséli Lola.

Legnépszerûbb hazai tinisztárunk tehát készül nagykoncertjére és a dalfesztiválra, valamint egy másik megtiszteltetés is érte. A Story Ötcsillag díjátadón "az év internetsztárja" kategóriában, melyet a Story Online olvasóinak szavazatai alapján ítéltek oda, Lola aratott gyõzelmet. Az exkluzív díjátadón Lola kimondottan erre az alkalomra készített, Makány Márta által tervezett ruhában jelent meg. Az ifjú énekesnõt egyébként a februári ELITE magazin címlapján láthatjuk majd, kicsit másképp, mint ahogy eddig megszokhattuk tõle...

LOLA-sikerlista:
2006: Jetix TV - év énekesnõje
2006: POPCORN - év kedvenc énekesnõje
2006: Bravo OTTO - az év énekesnõje
2006: VIVA Comet - az év új elõadója
2007: Bravo OTTO - az év énekesnõje
2007: VIVA Comet - az év nõi elõadója
2007: Story Ötcsillag - Story Online "az év internetsztárja"

Szólj hozzá!

Címkék: média zene esemény magyar énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81307991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása