HTML

Friss topikok

CSÉZY A 2008-AS EUROVÍZIÓS DALVERSENY DÖNTŐJÉBEN!

2008.01.18. 13:48 bellini

Február 8-ig Csézy szíve valószínûleg hevesebben ver majd, hiszen a "Szívverés" címû Rakonczai Viktor-szerzeménnyel Õ már biztosan az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntõjének résztvevõje.

Csézy alig néhány hónap alatt komoly beszédtéma lett a magyarországi könnyûzene szakmai berkeiben, hiszen énektechnikája, elõadásmódja nagyon profi elõképzettségre utal, és érthetetlen, hogy milyen módszerekkel sikerült Õt eddig a nagy nyilvánosság elõl eltitkolni. Ám csak mostanáig!


Talán mindez magyarázható azzal, hogy Csézy nem a "showbiznisz" mindenható fõvárosának bástyái mögött, Budapesten él, hanem egy mezõkövesdi lány. A zenei konzervatóriumot végzett énekesnõ, akit a közelmúltban a szakma a Fonogram - Magyar Zenei Díj 2008-as mezõnyében az év felfedezettjének jelölt, a jelek szerint már a közönség szimpátiáját is elnyerte, hiszen az "Általad vagyok" (Rakonczai Viktor - Szabó Ági) címû szerzemény a rádiós listák egyik legtöbbet játszott dala, és az énekesnõ október végén megjelent bemutatkozó albuma is hétrõl-hétre az eladási listák elõkelõ pozícióját foglalja el. A manekeni adottságokkal és külsõvel megáldott hölgy egyébként már büszkélkedhet nemzetközi zenei díjjal, hiszen Spanyolországban világversenyt nyert, igaz nem popzenei, hanem egyéb énektechnikát igénylõ mûfajban.

Az Eurovíziós dalversenyen az élõ éneklés biztosan nem okoz neki különösebb gondot, hiszen a néhány hónappal ezelõtti Thália Színházban adott lemezbemutató koncertjén a hibátlan éneklésével, elõadásmódjával kivívta a közönség szeretetét, és szívében vihette haza a nézõk szûnni nem akaró vastapsát.

"Nagyon felemelõ, de egyben komoly és felelõsségteljes lehetõséget kaptam az Eurovíziós dalfesztivál indulási jogával. Szeretnék kizárólag a versenydal lehetõ legjobb elõadására koncentrálni, mert szeretném a dal szerzõjének, Rakonczai Viktornak is bebizonyítani, hogy ezt a gyönyörû dalt méltóképpen képes vagyok elénekelni" - meséli Csézy, majd hozzáteszi: "Viktornak külön köszönöm, hogy a dalversenyen közremûködésével a színpadon is segíti a produkciót. Nagyon jól esett, amikor a népszerû acapella formáció, a Fool Moon három tagja - Molnár Gábor, Rácz Gergõ és Németh Miklós - elvállalták a versenyen a vokál szerepét. Tudom, hogy a bizonyításra csupán három perc áll rendelkezésemre, de ebben a három percben szeretném majd szívbõl kifejezni és megköszönni a családomnak, barátaimnak, tanáraimnak, a produkció segítõinek, és azoknak az embereknek, akik gyerekkorom óta ismernek és szorítanak a sikeremért. Nem foglalkozom különösebben a helyezés gondolatával, mert az éneklés nekem elsõsorban nem verseny, hanem boldogság."

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb bulvár hír sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr72302142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása