HTML

Friss topikok

AZ ÉV ELSÕ FILMZENE SZENZÁCIÓJA! "CASTING minden": az új CD Oláh Ibolya 2 új dalával már a boltokban!

2008.01.14. 17:47 bellini

A napokban kerül a boltok polcaira 2008 elsõ hazai filmzenei meglepetése - a "CASTING minden" címû új Tímár Péter-mozi zenei anyaga mely a filmpremierrel egy idõben lát napvilágot olyan fiatal mûvészek közremûködésével, mint Oláh Ibolya, Puskás Peti, Fekete Linda, Szente Vajk, Vágó Zsuzsi, Csórics Balázs, Pataki Szilvia.

Az új filmzenei CD-n a kiemelkedõ tehetségû énekesek a '70-es évek nagy slágereit elevenítik fel és keltik újra életre, melyekbõl a filmben ízelítõt is kaphatunk. Mindegyikük két dalt énekel, és egy közös dal is elhangzik, az "Érints meg engem". A slágereket - köztük a "Volt egyszer egy lány", "Hotel Menthol", "Darabokra törted a szívem", "Fekszem az ágyon" és az "El kell, hogy engedj" - a rendezõ, Tímár Péter válogatta össze.

Ahogy a film alkotói mondják, az új zenés film ötletként használja a zenés tehetségkutatók legsikeresebbjét a Megasztárt, de valójában nem arról szól. Nem is Oláh Ibolyáról - bár élete több szálon is komoly hasonlóságot mutat az általa alakított szereplõvel. A szereplõk az éneklésen kívül megcsillogtatják remek színészi képességeiket is a filmben.

A CD anyagát a Z-Mex stúdiójában készítette Závodi Gábor, aki a hangmérnöki, és a hangszerelõi munkák mellett, a lemez zenei rendezõje is egyben. 2008. január 10-tõl bárki meggyõzõdhet a fiatal tehetségek énektudásáról, ekkor kerül ugyanis a "CASTING minden" CD a boltokba!

Szólj hozzá!

Címkék: média zene film magyar hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr51297260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása