HTML

Friss topikok

Megasztáros hang a Dancelovers új dalában!

2008.01.10. 15:05 bellini

Megasztáros hanggal erősít a népszerű dj-páros, a Dancelovers. Hey Baby! című dalukat Domján Róbert énekelte fel, tehát a siker garantált!<

A címadó dal, és története:
Ramon és Broderick régi dalok közt keresgetve talált – a Hey Baby! című dalra. Fantáziát láttak benne, pár hete elkészítettek rá egy elektró verziót, amit aztán minden fellépésükön teszteltek.

Az emberek kivétel nélkül vevők voltak a dalra. "Nagyon jól énekelhető refrénje van" – mondta Dj Ramon. Ezen sikeren felbuzdulva nekiláttak, és tökéletesítették a dalt.

Az énekhang:
Zalaegerszegiek révén jól jött Domján Róbert ismeretsége – aki ugye a Megasztárban szerepelt több ízben – ő énekelte fel a dalt.

A Maxi:
Maxi lemezükre jelenleg készülnek a mixek, várhatóan 5 remix készül, kivétel nélkül mind elektró stílusban.

Fellépések:
Ramon és Broderick a 2008-as évben is vállal fellépéseket, akár tűzzsonglőr műsorral egybekötve, akár ajándékokkal. Mivel a Handsup és a Dance már lehanyatlóban van, ezért többnyire 2 órás CLUB & ELEKTRÓ stílusú szettel kényeztetik a közönséget.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr76292205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása