HTML

Friss topikok

Nicole Kidman terhes

2008.01.08. 09:44 bellini

Nicole Kidman színésznő és férje, az énekes Keith Urban első közös gyereküket várja, adta hírül az ausztrál származású híresség szóvivője kedden, adja hírül a nemzetközi sajtó.

A hír azután érkezik, hogy az ausztrál és a brit sajtóban már hetekkel ezelőtt azt rebesgették, hogy Nicole Kidman terhes. Azt egyelőre még nem közölték, hogy mikor is születik meg majd a gyerek.

Kidmannek van már két örökbefogadott gyereke, a 14 éves Isabella és a 12 éves Connor, akit Tom Cruise-al közösen fogadtak örökbe. Kidman és Urban, akik mindketten negyven évesek 2006 júniusában fogadtak örök hűséget egymásnak Ausztráliában.

Tavaly novemberben az Oscar díjas színésznő egy újságnak azt nyilatkozta, hogy már nagyon szeretne egy közös gyereket férjével, Keith Urbannal. A színésznő eddig két terhességét vesztette el.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka színész hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr27289176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása