HTML

Friss topikok

Élő adásban égett be Fekete Pákó

2008.01.08. 10:50 bellini

Magyarország egyetlen nigériai származású mulatós királya nagy fába vágta a fejszéjét. Élő műsorban vállalt szerepet a Cool TV-n, ami nem lenne újdonság, ha Pákó épp nem a mikrofon eddig szokatlan oldalán próbálna érvényesülni. A didi király ugyanis a betegségéből lázadozó Leót helyettesíti a műsorvezetői székben, első blikkre nem túl sok sikerrel.

- Ilyet még nem csináltam - mondta Fekete Pákó élő adásban tegnap délután, amikor vendég műsorvezetőként debütált a Cool TV-ben. Az Add ide a didit énekesét Leo helyett vetette be a csatorna, arra azonban senki sem számított, hogy Pákónak meggyűlik a baja az sms-ek felolvasásával.

Igaz, ha belegondolunk az énekesnek még a magyar beszéd sem megy könnyen, nemhogy az olvasás. A műsor első percei tehát feszülten teltek, Pákó kicsit belezavarodott az üzenetekbe. Műsorvezetőtársa, Orosz Barbara azonban kihúzta a csávából, és a segítségére sietett.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média tv celeb bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr72289250

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: catalinchiru.Ro 2018.07.01. 04:59:27

A Heineken és a magyar komló - hírháttér - Sörbúvár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása