HTML

Friss topikok

Sok híresség tölti be a 60-ik életévét 2008-ban

2008.01.03. 13:06 bellini

A zene, film és politika hírességei körül sokan töltik be idén a 60-ik életévüket. Közülük Károly herceg, Jean Reno francia színész, Gérard Depardieu valamint Thierry Mugler is.

A film világában idén több francia színész is betölti a 60-ik életévét, így idén Nathalie Baye, Jean Reno, Gérard Depardieu és Carol Laure ünnepelnek kerek évfordulót, míg nemzetközi szinten Olivia Newton-John, Jeremy Irons, Billy Vristal, Catherine Breillat és John Carpenter lesznek 60-ak.

A zene világában Jean-Michel Jarre, Daniel Guichard, Richard Gotainer, Linda de Souza, Philippe Chatel és Laurent Voulzy, Grace Jones, Barbara Hendricks, Donna Summer, Chris de Burgh, Alice Cooper, Robert Plant és Ozzy Osbourne született 1948-ban, így ők is idén töltik be a 60-ik születésnapjukat.

A celebbek között sokan idén töltik a 65-ik életévüket: Johnny Hallyday, Mick Jagger, Julio Iglesias, Salvatore Adamo, Serge Lama, Jacques Dutronc, Carlos, Marlène Jobert, Robert De Niro, Roger Waters és Keith Richards.

Jean-Paul Belmondo, Yoko Ono, Montserrat Caballé és Quincy Jones idén lesznek 75 évesek, míg Jeanne Moreau, Line Renaud, Annie Cordy, Jacques Chancel és Ennio Morricone 2008-ban ünneplik majd 80-ik életévüket. Tina Turner és Karl Lagerfeld 70 éves lesz idén.

Szólj hozzá!

Címkék: sztárok hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr34283110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása