HTML

Friss topikok

Matt Damon lett a 2007-es év legjobb színésze, Eddie Murphy a legrosszabb

2008.01.03. 12:26 bellini

Matt Damon színészt választották a 2007-es év legjobb színészének Hollywoodban, míg kollégája Eddie Murphy lett a legrosszabb kiválasztott, egy az AOL Moviefone kutatása szerint.

Az online kutatás során, melyet csaknem 4 millió ember töltött ki, Eddie Murphy lett Hollywood leggyengébb színésze az elmúlt év során, helyezését a Norbit című filmalkotásnak köszönheti, amiben egyszerre három karakter testébe bujt. Mellette Lindsay Lohan lett a 2007-es év legpocsékabb színésznője az I Know Who Killed Me című filmben nyújtott alakításáért.

A legtehetségesebb színészek listáján Matt Damon kapta a legtöbb szavazatot A Bourne-ultimátum és az Ocean's Thirteen filmekben nyújtott alakításáért.

Szólj hozzá!

Címkék: színész toplista sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70283052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása