HTML

Friss topikok

Hazai siker Berlinben: Baranya Dávid Németországban folytatja vámpír karrierjét

2008.01.03. 12:02 bellini

A 111 éves múltra visszatekintő Theater des Westens színház felkérésére Baranya Dávid két hónapos szerződést írt alá a sikeres Tanz der Vampire (Vámpírok Bálja) musical Berlini előadásaira.

Dávidot a produkció menedzsmentje kereste meg személyesen november elején azzal a céllal, hogy a musical tánckarában szerepet ajánljanak fel számára. Ez igen ritka az előadás történetébe, hisz a világon mindenhol komoly válogatást írtak ki a szerepekre. A Magyar Vámpírok Bálja musical castingja is három fordulóból állt és több mint 750 művész közül kerültek ki azok a tehetségek, akik jelenleg is szerepelnek a darabban. Így mindenképpen figyelemre méltó, hogy Dávidot előzetes válogatás nélkül kérték fel. „Megtisztelőnek éreztem mikor felkértek a Németországi vendégszereplésre, de akkor, azonnal, választ nem tudtam adni. Sokan kérdezték is, hogy miért? Nem értették hezitálásomat. Ennek pedig végtelen egyszerű oka volt. Nem szeretek azonnal döntéseket hozni, szeretem átgondolni lépéseimet. Körülbelül egy hetet töprengtem, majd igent mondtam a produkciónak.” - emlékezett vissza Dávid a közelmúltra.

Bizonyosan jó döntés hozott Dávid, hisz olyan színházi produkció részese lehet, amit 2006. decembertől játszanak nagy sikerrel Németországban és közel 400 előadást élt meg. A berlini közönség pedig szereteti a Vámpírok Bálja musicalt, hisz a 2007-es évre tervezett előadások száma nem bizonyult elegendőnek, és így 2008-ban két hónappal bővítették a programnaptárt.

A Vámpírok Bálja musical 2008. március 30-ig lesz látható Berlinben, a Theater des Westens színházban.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény celeb magyar hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr91283005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása