HTML

Friss topikok

ELŐSZILVESZTER, SZILVESZTER ÉS PÓTSZILVESZTER

2007.12.28. 17:57 bellini

Egy teljes héten keresztül ünnepli az új évet Náksi és Brunner, akiknek a szilveszterhez kapcsolódó bulik sora már december 29-én kezdetét veszi, s egészen 2008. január 5-ig meg sem állnak.

December 29-én, szombaton a kerepesi Sierra Music Clubban indul útjára az óév búcsúztatása egy fergeteges lemezbemutató partival, amelyen Magyarország első számú DJ-párosa nemrég megjelent "My Ibiza 2007" című mixalbumát mutatja be.

Az előszilveszteri partit követi az igazi szilveszteri mulatság, amikor a DJ/producer-duó a komarnói Club Royalban pörgeti az év legjobb electro és house lemezeit egy évösszegző DJ-szett keretein belül.

2008 egyik első Náksi vs. Brunner-fellépésére január 5-én, szombaton kerül sor. A DanceMania Pótszilveszteri partinak a budapesti Catch The Club fog otthont adni. Ezen az éjszakán Náksi Attila és Brunner Zsolt vendége a DJ-pultban Mike Newman and the Viron, akik szintén a DanceMania Recordings művészei, így szinte természetes, hogy a nemzetközi szinten sikeres és népszerű kiadó neve által fémjelzett bulin bérelt helyük van...

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar buli party sztárok celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr38277532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása