HTML

Friss topikok

Baranya Dávid szilveszter estéjén újból vámpírrá változik

2007.12.28. 16:00 bellini

Budapest, 2007. december 28. - Baranya Dávid, a Megatánc és a Vámpírok Bálja sikeres táncművésze ismét magára ölti  kedvenc jelmezét, hogy mint vámpír búcsúztassa az ó évet. Vajon 2008-ban is vámpír lesz a Megatáncos?

Szerencsések azok a musical kedvelők, akik még idejében megváltották belépőjegyüket az előadásokra és így december 31-én 15:00-tól és 19:30-tól ismételten élvezhetik a táncművész játékát a Vámpírok Báljában.

Dávid a következőket nyilatkozta -  Nagyon várom a szilveszter éjszakát, hisz mint Fehér Vámpír rég találkoztam a közönséggel. Szép emlékek elevenednek fel előttem. Az élmény meg felejthetetlen mikor állva ünnepeltek minket. Sokat tanultam és fejlődtem a 2007-es évben és bízom benne, hogy az új év is hasonló lehetőségeket tartogat számomra.  

Az érdeklődök 2008. január 6-án az 50. Vámpírok Bálja előadás alkalmából rendezett éjszaki találkozón, ahol az előadás dupla CD-je kerül dedikálásra, megkapják a fenti kérdésre a választ. Dávid fontos bejelentésre készül, hisz pályájának jelentős mérföldkövéhez érkezett.

1 komment

Címkék: celeb magyar hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5277442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

иιккι ғℓєgмα нυgα™ 2009.01.31. 18:46:30

szia!!
nagyon jó az oldalad!!
én s csináltam eggyet de nem tudom hogy hogy kell ilyen jót csinálni!!
tudnál nekem segíteni???
ha igen vegyél fel msn-re
itt a címem:csecsei.l@windowslive.com
előrre is köcce
szijja!!
süti beállítások módosítása