HTML

Friss topikok

Utasi Árpi nyerte a Csillag Születik műsort

2007.12.23. 10:26 bellini

Szombaton utoljára léptek színpadra a kiscsillagok. Kiderült, hogy ki az ország kedvence, ki nyerte a havi 1 millió forintot egy éven át, és a Fiat 500-as személygépkocsit. Rengeteg meglepetéssel kedveskedtek a nézőknek a műsor készítői.

A döntő egy téli hangulatú seregszemlével indult, ahol az egykori elő- és középdöntős énekes csillag fellépett. Talpig fehérben, együtt énekeltek, táncoltak és köszöntötték a nézőket.

Majd megkezdődött az utolsó nagy megmérettetés. Az első fellépő Bíró Gergő volt, aki az alkalomhoz illően karácsonyi dalcsokorral készült. A Glória, glória produkciót a zsűri is csak dicsérni tudta. Falusi Mariann szerint az összes versenyző között a 12 éves fiú nyílt meg a legjobban. Gergő 37 pontot kapott.

Ezután jöttek a puskalábú táncosok. A 4 For Dance ismét káprázatos műsort adtak elő. A fiúk ezúttal favágóknak öltöztek be, koreográfiájukat pedig úgy alakították, hogy két lépés között még a fenyőfa is díszt kapott. Keleti Andrea nem győzte kifejezni gratulációit az összes eddigi munkájukért. A zsűri tájékoztatójellegű pontozása immár harmadszorra is maximális volt.

A versenyben harmadikként Kovácsovics Fruzsina lépett fel. A Dream a little dream of me című számot igazi dívaként énekelte el. Náray Tamás törékeny, franciás szépségű kislánynak és emellett elbűvölőnek nevezte a maglódi énekest. Fruzsi utolsó pontszáma 39 lett.

Utasi Árpi mindent megtett azért, hogy jól sikerüljön a döntős szereplése. A csantavéri kis mesemondó szerint biztosan változik az élete, főként, hogy a téli szünetben kell bepótolnia iskolai lemaradását. Árpit 35 pontra értékelte a zsűri.

Amíg a kis versenyző csillagok fújtak egyet, és készültek a következő produkciójukra, addig a Kiss Linda-Boros Réka alkotta duó és Szegedi Zoli, az Attraction, Ádok Zoli valamint Balogh Brigitta szórakoztatta a közönséget.

Majd jött a versenyzők második felvonása. Elsőzör Bíró Gergő lépett színpadra a NOX együttessel. Gergő és Péter Szabó Szilvia hangja, valamint a tánckar fáklyás műsora az egész stúdiót betöltötte. A kis énekes hatalmas meglepetésben részesült, amikor Stohl András átnyújtotta neki azt a borítékot, ami a lemez szerződését tartalmazta.

A következő duett ezután a 4 for dance és Sub Bass Monster volt. A Gyulafirátót című nagysikerű számot adták elő. Míg Szabi rappelt, addig a négy táncos szinte szétszedte a színpadot műsorukkal. Ők is kaptak egy ajándékot, amely egy meghívás volt a Tavaszi Fesztiválra.

Fruzsina Bereczki Zoltánnal énekelhetett közösen. A Jézus Krisztus szupersztárból ismert Én hogy szeressem őt, mondd? musicalrészlettel készültek. Fruzsit a legsokszínűbb és a legváltozatosabb egyéniségnek tartotta zsűri. A fiatal énekes szintén egy lemez szerződéssel gazdagodott.

Az egyik lgeszebb és leghálásabb produkció az utolsó kis versenyzőjé volt. Utrasi Árpád a Nemzet Színészével, Szabó Gyulával ült egy pamlagon, és együtt meséltek kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Árpit az a megtiszteltetés érte, hogy egy meselemez szerződést kapott.

Amíg a nézők szavaztak, addig újra a régi kis csillagok léptek színpadra. Ismét hallhattuk Kocsis Tibit és Janicsák Veronikát, valamint közös táncos műsorral készült a Lakatos-Rostás páros, illetve a Balck Time. Polyák Rita Rontó Kittyvel dalolt közösen, csakúgy mint Toldi Viki és testvére Anna. Majd további meglepetések sora következett. Pál Zoli egyszer csak leváltotta Fábry Sándort, ezután pedig egy kivételes művész, Miklósa Erika zárásként az Ave Mariával kápráztatta el a nézőket.

Amikor már mindenki megmutatta magát, és összesítették a több tízezer szavazatot, kihirdették a győztest. A fődíj a mesemondó csillagé lett. Az RTL Klub Csillag születik nyertese Utasi Árpád!

ForrásÉ csillagszuletik.tv

5 komment

Címkék: tv esemény celeb énekes hír sztár sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97273071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna 2007.12.23. 16:02:14

Ügyes vagy Árpi !!!Megérdemelted h te nyerd a csillag szuletiket

helvecia 2007.12.27. 14:07:21

Gratulálok Árpi

Dawe 2008.01.07. 14:35:33

Inkább nyerte volna egy igazi tehetség, nem olyan, aki csak azért nyert mert szegény családból származik, és jaj de sajnáljuk. Voltak ott igazi tehetségek is, és ez a műsor tudtommal nem arról szólt hogy jótékonykodjunk, hanem az IGAZI tehetségeket jutalmazzuk.
Ezt neked Magyarország! Látszik a szavazók értelmi szintje.

r 2008.01.22. 21:25:06

sziasztok árpi tényleg naon jó de valaki meg tudná mondani árpi esóinakneveit?

grégász alexandra 2008.07.24. 18:54:46

ügyi vagy nagyon és aranyos szia puszika grégász alexandra berkeszröl a legnagyobb rajongod
süti beállítások módosítása