HTML

Friss topikok

Kubai Szilveszter a Fonóban

2007.12.21. 22:18 bellini

A nagy sikerű Salsa y Picante lemezbemutató turné megkoronázásaképp Elsa Valle és a Rumba Caliente koncertje zárja az évet a Fonó színpadán. A Művésznő saját szerzeményein kívül a legjobb salsa-slágereket is elhozza nekünk, egy igazi kubai óévzáró-újévköszöntő buli keretében.

Ezen az estén tényleg minden Kubáról szól, kubai szakács főzi az eredeti kubai ételeket, a felszolgálók tipikus kubai ruhába öltöznek, kubai táncshow.

De mitől is lesz igazán tradicionális kubai ez a szilveszter? Létezik egy nagyon szép hagyomány Kubában,szilveszter estéjén a barátság és a szeretet jegyében minden vendég hoz magával valami hozzávalót az újévi leveshez (la Caldoza de Cica y Marina). Egy darab krumpli, hagyma, fokhagyma vagy bármilyen zöldség, amit mindenki beledob a fazékba érkezéskor és a szórakozás közben szépen megfőznek.

Mindenki tegyen egy kalapot a fejére (Sombrero) egy színes inget, kendőt kössön magára és dobjon valamit a levesbe! Ha mindez megvan, hiába a kemény tél odakint, az ajtón belépve átlépsz a napsütötte tengerpartra az igazi forró karibi szilveszterbe!

Szólj hozzá!

Címkék: blog zene magyar koncert buli együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25271924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása