HTML

Friss topikok

Karácsonyi SMS-ek (III.)

2007.12.20. 18:38 bellini

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyű, szép a világ,- gyönyörű! Áldott ünnepet!

...ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!

Ha makkodat tűlevél böki, ha a farkadon üveggömb lóg, a zacskódon gyertya viasz csurog, akkor Te barátom a karácsonyfát “dugod”. Boldog karácsonyt!

Három napja díszítek, csípje meg a kánya! Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába! Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mammutfenyőt vettem! :)

2007-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Békés, kellemes, beiglivel célbadobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós Karácsonyt! Szerintem...

A hó alat alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!

Nincs édesebb ünnep e világon, mint a havas csillogó Karácsony.Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok.BOLDOG KARÁCSONYT!    
 

Szólj hozzá!

Címkék: ünnepek sms karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr82270636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása