HTML

Friss topikok

iWiW után SziWiW – új közösségi portál

2007.12.20. 18:00 bellini

Elindult a Szívtárs magazin pár- és társaságkereső hálózata

Halló fiúk, halló lányok! Szóljatok az elvált mamátoknak, papátoknak, hogy nézzenek szét a SziWiW-en, ha társaságot keresnek! Így hangzik a karácsonykor induló új, Mikulás óta tesztüzemben működő kapcsolatépítő internetes portál szlogenje.Azonos élethelyzetek, azonos gondok. Másfél millióan vannak ők Magyarországon: elváltak, özvegyek, hajadonok, agglegények, egyedül élők, magányosok. Fiatalok, középkorúak, idősek – nők és férfiak. A SziWiW közösségi portál értük van.

A SziWiW.hu nem a társkeresőkön hemzsegő szex-kalandoroknak készül, hanem „hasonló a hasonlónak örvend” alapon olyan élethelyzetű elváltaknak, magányosoknak vagy bármilyen okból egyedül élőknek, akik megmutatva arcukat, felvállalva legfontosabb személyes adataikat, komoly szándékú barát- és ismerőskeresésre, virtuális társaskörök létrehozására vállalkoznak – tájékoztatta a sajtót Rózsa Imre András felelős szerkesztő.

 

A portál szolgáltatásainak sorában a közösségi oldalakra jellemző sajátosságokat találhatunk: ilyen az üzenőfal (faliújság), a belső levelezőrendszer, a személyes napló írása, képeslapküldés, fényképek közzététele, vagy az érdeklődési kör szerinti kisközösségek, virtuális baráti társaságok létrehozásának lehetősége. Rádió is szól a SziWiW-en, s a fórumokon bármiről csoportos beszélgetéseket kezdeményezhetünk. Később lesz hírlevél, önismereti teszt és relaxációs zeneszoba.

Miért ne lehetne a magányosoknak, elváltaknak, egyedül élőknek, egyedül állóknak is közösségi, társaságkereső gyűjtőportáljuk, amely egyúttal a Szívtárs párkapcsolati magazin szolgáltatásbővülését jelenti. Egy hasonló élethelyzetű réteg elkülönül és módja lesz „magányos, elvált, egyedül élő”-ként is csoportosulni a neki szóló lap és annak társportálja, a Szívtárs-WiW = SziWiW köré. Ebből a gondolatból indult ki a létrehozó civil szervezet, a Publikátor sajtóegyesület, a Szívtárs kiadója. (Programozó: Kozári László, Klasszis Informatikai Bt.)

Azonos élethelyzetű ismerősök keresésére alkalmas, ugyanakkor a párkereső közösségi portál szerepét is betölti ez az új alkalmatosság, amelyet nevezhetnénk akár a magányos és gazdátlan szívek klubjának is.

Szólj hozzá!

Címkék: blog web internet magyar hír blabla

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr100270602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása