HTML

Friss topikok

Csengőhangok: kinek kell a Crazy Frog ?

2007.12.20. 12:06 bellini

Több éves növekedés után idén már nem keresik annyira a mobiltelefon csengőhangokat mint eddig, derült ki a piaci kutatásokból, melyet az International Herald Tribune hozott nyilvánosságra.

A legnépszerűbb csengőhangok eladásai is drasztikusan csökkentek, a csengőhangokban jártas online áruházak, mint a Jamba Németországból és a Musiwave Franciaországból új üzleti stratégián dolgozik. A két cég nemrég azt nyilatkozta, figyelműket a több profitot hozó mobiltelefon alkalmazások felé irányítják.

A Crazy Frog ideje alatt úgy tűnt a csengőhangok örökké élni fognak. Egy csengőhang 2-3 euróba került, 2004-ben a Billboard magazin egy kimondottan csengőhang toplistát is megalkotott, egy évvel később pedig a piaci elemzők 11 milliárd dollárra értékelték a piacot 2010-re.

Azonban senki sem számolt a piaci változásokkal. Az új mobiltelefon készülékek saját csengőhang gyártására is alkalmasak, a legnagyobb online áruházak, mint például az iTunes 99 centért árulták az énekesek dalait.

Tovább olvasom >>

Szólj hozzá!

Címkék: mobil blog kütyü business blabla érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4270263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása