HTML

Friss topikok

Beyonce és Jay-Z összeházasodott

2007.12.20. 19:26 bellini

Titokban összeházasodott Beyonce Knowles énekesnő és barátja a zenei producer és énekes Jay-Z. A fiatal pár Párizsban mondta ki a boldogító igent a legnagyobb titokban.

Jay-Z elvette kedvesét Beyoncet, a titkos házasságra Párizsban került sor. A pár egyik barátja így nyilatkozott: „Nem szerettek volna a figyelem középpontjába lenni, ahogy mindig is vannak, meghitt és romantikusak akartak lenni. Ez nagyszerűen sikerült, mindketten nagyon boldogak.”

A fiatal zenészpár tetoválást is készített gyűrűsujjukra, hogy jelezzék szerelmük minden határt túlszárnyal.

Úgy tűnik a lánykérést a 38 éves Jay-Z tette, még májusban, egy koncert keretén belül, adja hírül az entertainmentwise.com.

„Meg szeretnék házasodni és családot is szeretnék. Egy tökéletes világban két fiam és egy lányom születne. Én és Jay kölcsönösen tiszteljük egymást” – nyilatkozta Beyonce egy előbbi interjújában.

A pár 2002 óta van együtt, a sor a Bonnie and Clyde dalban hozta össze őket.

Szólj hozzá!

Címkék: pletyka énekes sztárok blabla celebek énekesnő búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr38270676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása