HTML

Friss topikok

Az ASTRA2Connect műholdas szélessávú internetszolgáltatás már Lengyelországban is hozzáférhető

2007.12.20. 16:46 bellini

A lengyel Euro Marketing csoport értékesíti az Astra szolgáltatását Lengyelországban

Betzdorf (Luxemburg), 2007. 12. 20. – A SES ASTRA, a SES csoport tagja (Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchang: SESG), legutóbbi egyezségének köszönhetően Németország után 2008. január 1-től Lengyelországban is kereskedelmi forgalomban elérhetővé teszi ASTRA2Connect szélessávú műholdas internetszolgáltatását.

Az ASTRA lengyelországi kereskedelmi partnere az ASTRA2Connect értékesítésében az Euro Marketing Csoport, amely szervezet partneri hálózatán, kiskereskedőkön és web-shopokon keresztül kívánja továbbértékesíteni a szolgáltatást. Az együttműködéssel az ASTRA az ASTRA2Connect sikeres európai értékesítését kívánja folytatni. A lengyelországi Euro Marketing Csoport távközlési szolgáltatóként, illetve IT eszközök és TV tunerek értékesítésével foglalkozik Lengyelországban, Ukrajnában és Oroszországban, és jelentős tapasztalattal rendelkezik a műholdas internetszolgáltatások értékesítésében is.

Az ASTRA2Connect egy teljes egészében műholdas technológiára épülő kétutas szélessávú interneten alapuló Triple Play szolgáltatás, amely nem igényel semmiféle földi infrastruktúrát. Az egyedi szolgáltatás megoldást jelent a szélessávú internet szolgáltatására alkalmas földi hálózattal nem rendelkező régiók számára.

„Örömünkre szolgál az új szerződés bejelentése, amely megnyitja az utat az ASTRA2Connect lengyelországi terjeszkedése előtt” – mondta el Alexander Oudendijk, a SES ASTRA kereskedelmi igazgatója. „Az iparági statisztikák szerint még mindig körülbelül 2 millió lengyelországi háztartás számára hozzáférhetetlenek DSL szolgáltatások, mert nincsen kiépítve az ezt lehetővé tevő infrastruktúra. Az ASTRA2Connect egy innovatív megoldást kínál, amely vonzó lehet mindazon háztartások számára, amelyek a földi hálózatok lefedettségén kívül esnek.”

A SES ASTRA Európa vezető Direct-to-Home (DTH) műholdas szolgáltatója, amely 109 DTH és/vagy kábeles szolgáltatással ellátott háztartásban van jelen. Az ASTRA műholdflottája jelenleg 13 műholdat számlál, amelyek több mint 1864 analóg és digitális televízió- és rádiócsatornát továbbítanak. A SES ASTRA mindemellett egyéb multimédiás, internet és telekommunikációs szolgáltatásokat is szállít vállalkozások számára. A ma már 26 High Definition (HD) tévécsatornát sugárzó ASTRA műholdak az európai HDTV adások legfontosabb platformjai. Az ASTRA elsődleges kerületi pozíciói a 19,2° kelet, 28,2° kelet, és a 23,5° kelet.

A SES ASTRA a SES Csoport tagja, amelynek részvényeit (SESG) az Euronext Párizs és a LSE luxemburgi tőzsdéken jegyzik. A SES egyedüli tulajdonosa három piacvezető műholdas szolgáltatónak, a SES ASTRA-nak Európában, az AMERICOM-nak Észak-Amerikában, és a globálisan működő SES NEW SKIES-nak. A SES emellett stratégiai partnere az AsiaSat-nak Ázsiában, a StarOne-nak Dél-Amerikában, a SES Sirius-nak Európában, a Cielnek Kanadában, és a Quetzsatnak Mexikóban. Az Americom Kormányzati Szolgáltatások egysége hálózati megoldásokat és szélessávú szolgáltatásokat szállít az Egyesül Államok kormányának és annak beszállítói részére. A SES kiváló műholdas szolgáltatások szállítója, amelyet 43 tagú műholdflotta biztosít, 33 orbitális pozícióból globális lefedettséget biztosítva.

Szólj hozzá!

Címkék: web internet hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr42270526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása