HTML

Friss topikok

Karsai Zita a Playboyban

2007.12.19. 10:00 bellini

Karsai Zita (28) igazi bombanő, mégis elkerüli a szerelem. Állítása szerint állandóan csalódik, ezért ő is sokkal óvatosabban közelít már a férfiakhoz, akik újra megcsodálhatják formás idomait. A táncoslány ugyanis megmutatja bájait a most megjelenő Playboy magazinban.

Újabb pikáns fotósorozat elkészítésére vállalkozott Karsai Zita, a Megatánc és a Sztárok a jégen cserfes szereplője. A táncosnő a nyuszis magazinnak dobta le a ruháját, de saját bevallása szerint most sokkal művészibben, mint legutóbb, amikor az internetre felkerültek egy fotós által korábban készült képek.

– Nekem az volt a fontos, hogy a képek ne csak legyenek, hanem szóljanak is valamiről, legyen mondanivalójuk. Annyi a változás, hogy most nem mindent mutatok meg. De ez nem baj, hiszen a mindent már úgyis mindenki látta – viccelődött a lány, aki semmit nem vesztett jókedvűségéből. Pedig a sok munka és a műsorbeli sikerek ellenére sem teljes az élete. Hiányzik ugyanis belőle a szerelem.

– Nincs kedvesem, tényleg! Bár be kell vallanom, voltak viszonyaim az utóbbi időben, de egyikből sem lett szerelem. Az az igazság, hogy annyit csalódtam, hogy már automatikusan, szinte ösztönösen beindulnak a védekező mechanizmusok. Nehéz néha eldönteni, hogy miért közeledik hozzám egy férfi. Azért, mert valóban érdeklem, vagy csak az izgatja, amiben élek, az ismertség, a partik, a szereplés. Éppen ezért szép kis falakat húztam magam köré, így férfi legyen a talpán, aki ezeket áttöri! – vallotta be Zizi.

A táncoslánynak szerencsére az utóbbi időben nincs sok ideje ezzel foglalkoznia, egymást követik a fellépései, szinte folyamatosan úton van.

– Szerencsére nagyon sok munkám van és bírom is, a térdsérülésemből ugyanis teljesen felgyógyultam. Szóval nem panaszkodom, és tudom, hogy a szerelem is megjön majd!

blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar pletyka hír sztár búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr16269086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása