HTML

Friss topikok

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

2007.12.19. 11:11 bellini

Ugye a nők és a férfiak is sokszor szokták hajtogatni, bezzeg egy nőnek könnyű ajándékot vásárolni, de egy férfinak borzasztóan nehéz, főleg ha nem tudod, hogy az adott egyén mit is szeret igazán.

Vásárolni szerencsére bőven lehet bármit, de mégis mit ? Egy nyakkendőt ? Egy pár zoknit ? Inget, nadrágot ? Na azért ugye nem gondoltad komolyan.

Ezek már mind kimentek a divatból, mármint az ajándékozás terén. Próbálj meg inkább valami ötletesebb ötlettel előjönni és így legalább a megajándékozott személynek nem kell kínosan felvennie a pléhpofát, hogy nemtetszésének is örülhessen.

Természetesen a férfiak is segíthetnek a hölgyeknek az ajándékvásárlásban, csak ügyesen kell csinálni, hogy mégis meglepetés legyen a végén.

Nincs olyan, hogy ideális ajándék. Minden férfi különleges, mindenkinek más a személyisége, mindenki másért rajong és mindenkinek más tetszik. Az asztalos talán az új szerszámoknak örvendene, egy üzletember egész biztosan örvendene egy új pénztárcának, de minek örvendene a te ismerősöd ?

Adunk egy pár tippet, hogy mit vásárolhatsz az idei karácsonyra egy férfi ismerősödnek, barátodnak, férjednek: Tovább olvasom

Szólj hozzá!

Címkék: blog esemény ünnepek karácsony blabla érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70269132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása