HTML

Friss topikok

Két hónap után válik Pamela Anderson, de mégsem

2007.12.18. 11:13 bellini

Alighogy két hónapja házasodott össze Pamela Anderson és Rick Salomon, a Baywatch egykori szőke cicababája máris beadta a válókeresetet. Sokat tartott a nagy szerelem.

A 40 éves Anderson pénteken nyújtotta be a válókeresetet a Los Angelesi Legfelsőbb Bíróságon, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A színésznő azt nyilatkozta, hogy ő és Salomon egy nappal azelőtt, azaz csütörtökön szakítottak.

Két napra a válási papírok beadása után a színésznőt és férjét vásárolni látták. Hétfőn a színésznő weboldalán arról írt, hogy kibékültek párjával.

A Baywatch egykori sztárja október 6-án ment hozzá Rick Salomonhoz.

A színésznő szóvivője nem kívánta kommentálni az esetet. Mindketten a harmadik házasságukat élik, Anderson előzőleg Tommy Lee, majd Kid Rock felesége volt, míg Salomon Elizabeth Daily és Shannen Doherty férjeként domborított.

Szólj hozzá!

Címkék: pletyka színész sztárok celebek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20267981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása