HTML

Friss topikok

Hamarosan debütál Pflum Orsi és Amr Mostafa duettje!

2007.12.14. 10:25 bellini

2007 decemberében debütál Pflum Orsi (www.pflumorsi.hu)és Amr Mostafa(www.amrmostafa.com), az egyiptomi zeneszerző-énekes duettje. A dal arab-magyar és arab-angol nyelven is elkészült Két táj két szív, valamint Thousands of Miles címmel.

A duett nagy népszerűségnek örvend a Közelkeleten, 15 arab országban már játsza a Mazzika zenecsatora, valamint hallható a rádiókban. Amr Mostafa, aki hazájában igen elismert zeneszerző és előadóművész, olyan énekeseknek írt már dalt mint Shakira és Cheb Mami, valamint Amr Diab.

Orsi néhány napja érkezett vissza Egyiptomból, ahol 10 TV-nek adott interjút, valamint élőben énekeltek a nézőknek és bemutatták az új dalt és a klipet. Nagy megtiszteltetés Orsi is Amr számára, hogy az Egyiptomi TV-ben történt bemutatkozás után az Egyiptomi - Magyar Nagykövet telefonon keresztül fejezte ki tetszését és üdvözölte ezt a magyar - arab kulturális együttműködést.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekes hír énekesek énekesnő búlvár megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65263614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása