HTML

Friss topikok

Betörtek a hangstúdióba, elvitték a zenekar nagylemezének anyagát

2007.12.13. 10:46 bellini

Ellopták a Keleti Front zenekar dalait tartalmazó számítógépet. Az eset éppen azt megelőzően történt, hogy a csapat sokszorosításra vitte volna az "Álmatlanul" című albumát.

A banda feljelentés és szomorkodás helyett inkább azon gondolkozott hogyan tudja pótolni a hiányzó dalokat. A zenészek szerencséjére az eltűnt gépen csupán 3 dal volt, így csak azokat kell újra elkészíteniük.

 - A nóták elkészítésére 4 napunk van, a munkálatok jelenleg is zajlanak. Szerencsére már szinte a vérünkben vannak ezek a szerzemények, így a december 23-án megjelenik csapatunk második albuma, sőt a lemezbemutató koncertet is megtartsuk ezen a napon Kisvárdán a Művészetek Házában. A buli 19 órától kezdődik és akár a helyszínen meg is lehet vásárolni az új korongot - mondta kérdésünkre Szécsi Norbert, a banda frontembere.

Populárisabb és mindenki által fogyasztható hangszerelés, igényes slágeres dallamok jellemzik az új Keleti Front-számokat. Természetesen nem maradt a Blues műfajhoz sem hűtlen a zenekar, az eddigi rajongókra való tekintettel, de remélve az új dallamok hallatán, egyre több ember csatlakozik az együttes zenéjét kedvelők táborához.

Szólj hozzá!

Címkék: zene esemény magyar hír sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr14262496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása