HTML

Friss topikok

85.000 dolláros mobilszámlát kapott egy kanadai férfi

2007.12.13. 17:34 bellini

Egy kanadai fiatalember igencsak meglepődött, amikor kézhez kapta mobiltelefon számláját. Először azt hitte valami tévedésről lehet szó, de a 85.000 dolláros számla mégis valósnak bizonyult.

Történt ugyanis, hogy a kanadai Piotr Staniaszek mobiltelefonját modemként használta a számítógépén, segítségével pedig filmeket töltött le. A férfi azt hitte, hogy a Bell Mobility szolgáltató mobil internetes ajánlata, melyért havonta 10 dollárt fizet, bármeddig elég.

A férfi tehát filmeket és nagy adatcsomagokat töltött le az internetről, anélkül, hogy tudna volna, ezekért extra összegeket fizet.

A mobiltelefon cég idő közben 3.243 dollárra csökkentette a férfi számláját, de Staniaszek bejelentette bíróságra viszi az ügyet.

A 22 éves férfi azt hitte, hogy a novemberi számlája csak egy tévedés lehet, azonban a cég egyik alkalmazottja elmondta, hogy adóssága idő közben 85.000 dollárra növekedett.

Szólj hozzá!

Címkék: blog botrány blabla érdekességek búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr62262900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása