HTML

Friss topikok

A Nokia dallamkörettel tálalja a sztereó fülhallgatókat

2007.12.10. 23:40 bellini

A Nokia World rendezvény a zeneválogatásokat megszólaltató új tartozékok bemutatkozásától volt hangos. A bemutatott két új sztereó fülhallgató kiváló hangminőségben szól, és nem tesz engedményeket a kényelem és a stílus terén sem: ismerkedjünk meg közelebbről a WH-700 és a WH-600 Nokia sztereó fülhallgatókkal.

A mozgalmas életvitelre tervezett fülhallgatók elsőrangú hangminőséget kínálnak két különböző, ergonomikus formában. A hívások és a zene közötti zökkenőmentes váltásnak köszönhetően a fülhallgatók használata zavartalan élményt nyújt a felhasználóknak. Hívás fogadáskor a zene leáll, és ugyanonnan indul újra, amint befejeztük a beszélgetést.

A háromféle, különböző kialakítású hangszórófejjel kínált, finoman stílusos WH-700 Nokia sztereó fülhallgató kényelmesen viselhető és kiváló hangminőségben szólaltatja meg kedvenc dallamainkat. A fülhallgató kis tömegének, egyszerű híváskezelésének és hangerőszabályzásának köszönhetően hasznos kiegészítője a rohanó életvitelnek. A készülékhez tartozó adapternek köszönhetően, amely szabványos 3,5 mm-es csatlakozókhoz használható, a széles körben kompatibilis WH-700 Nokia sztereó fülhallgató minden zenerajongó legjobb barátja lesz.

A WH-600 Nokia sztereó fülhallgató kényelmes fejhallgató a mozgalmas életet élő zenerajongók számára. A fülre simuló fülhallgatóval az összes háttérzajt kizárhatjuk, a könnyű híváskezelésnek és hangerőszabályzásnak köszönhetően pedig bármikor beszélgethetünk is rajta. Társához hasonlóan a 3,5 mm-es csatlakozóhoz készült adatperrel ellátott WH-600 Nokia sztereó fülhallgató szintén széles körben kompatibilis.

Csavard fel a hangerőt a legközelebbi márkakereskedésben ezekkel az új fülhallgatókkal, amelyek várhatóan 2008 januárjában jelennek meg az üzletekben. A WH-600 Nokia sztereó fülhallgató ára adók nélkül 65 euró, a WH-700 Nokia sztereó fülhallgatóé pedig 50 euró körül mozog majd.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63259871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása