HTML

Friss topikok

A DESPERADO SZIMFONIKUSOKKAL JÁTSZOTT!

2007.12.10. 23:45 bellini

"Fülharmóniák" címmel a közelmúltban került sor két egymást követő előadásra a Thália Színházban, amelynek a vendégei a DESPERADO tagjai voltak. A nem mindennapi szereplés részleteiről Betti, Zsolti és Zoy! mesélnek.

"Az iskolások számára mutattuk be a szimfonikus zene, a népzene és a modern popzene közötti hasonlóságokat, átfedéseket. Az előadás úgy néz ki, hogy a színpadon a Budapest Pops Orchestra látható és hallható, amint a klasszikus hangszerekkel ismertetik meg a hallgatókat. Ezt követően a népi hangszerek következnek, majd az előadás végén mi is csatlakoztunk a szimfonikus zenekarhoz - mint a rendezvény csúcspontja - és klasszikus zenei aláfestéssel adtunk elő több saját dalt" - meséli Zsolti.

"Mivel mi meglepetés vendégek voltunk, igazi élmény volt számunkra, mikor a színpadra lépésünk előtt a nagyzenekar elkezdte játszani az 'Add nekem az álmod' című dalunkat, és a gyerekek egymást túlharsogva kiabálták, hogy 'Ez a DESPERADO és az Add nekem az álmod'!" - folytatta Betti az élménybeszámolót.

"Mindkét fellépés teltház előtt zajlott és hatalmas siker volt. Jó ómen ez a jövőbeli terveink előtt, ugyanis már az unplugged műsorunkra készülünk, ami remélhetőleg legalább ilyen sikeres lesz!" - tette hozzá bizakodóan Zoy!

Különleges zenei csemege volt ez, hiszen ilyen módon igencsak ritkán láthatunk és hallhatunk popzenei előadókat! A DESPERADO csapatának azonban ez is sikerült! Az "utánpótlást" már megnyerték, és ez már igencsak bíztató a jövőt tekintve! :)

Szólj hozzá!

Címkék: énekes hír énekesek celebek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr85259872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása