HTML

Friss topikok

Jól megy az iPhone Franciaországban

2007.12.06. 11:13 bellini

A France Telecom nemrég közzétette, hogy az Orange szolgáltató csaknem 30.000 Apple iPhone telefon készüléket értékesített, a készülék múlt heti piacra dobása óta.

 

Az iPhone terminál november 28-án került a boltok polcaira, 12 francia városban.  A France Telecom igazgatója, Didier Lombard arra számít, hogy jövő évben mintegy 400.000 és 500.000 között lesz az értékesítési arány Franciaországban, míg az idei év végére reméli, hogy az eladások elérik a 100.000 darab készüléket. Egy előfizetés nélküli iPhone ára 649 euróba kerül, amihez még hozzájön 100 euró a készülék függetlenítéséért, ezzel gyakorlatilag más hálózatokban is használható a készülék.

Egy Orange pour iPhone nevű előfizetéssel a készülék ára 399 euró, a szolgáltató pedig négy bérlettípust kezdeményez. A legolcsóbb 49 euró/hó míg a legdrágább 119 euró/hó, amivel nyolc órás lebeszélgetőséget is ad a szolgáltató. Az előfizetések két évre köttetnek, de aki csupán egy évre szeretné lekötni magát, az is megteheti, csupán egy 4,50 eurós többletet kell fizetnie havonta.

A június 29-én piacra dobott iPhoneból eddig csaknem 1,4 millió darab kelt el, az Apple jövőre reméli, hogy eléri a 10 millió eladott egységet.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr23254172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása