HTML

Friss topikok

Hangoskönyv a No Thanxtől: Történelmi érdekességekről „mesél” Olivér és Erik

2007.12.06. 13:00 bellini

Erik és Olivér, a No Thanx zenekar két tagja egészen új oldaláról mutatkozik meg. A lemezkészítés nem áll tőlük messze, most azonban nem énekelniük vagy zenélniük kellett legutóbbi CD-felvételükön. A két fiatal ugyanis hangoskönyvre olvasta a Mit, Miért, Hogyan? sorozat folytatását.

- Már egy héttel a hangoskönyv-felvétel előtt megkaptuk a szöveget, úgyhogy volt időnk gyakorolni – kezdte Erik, a No Thanx frontembere. – Ennek ellenére úgy dadogtunk mindketten a mikrofon előtt, ahogy azt a nagykönyvben megírták – nevetett.

- Nem is tudom, mi történt velünk – vette át a szót Olivér, - de a felvétel első húsz percében úgy olvastunk, mintha akkor láttunk volna életünkben először írott szöveget – kacagott össze a két fiatal zenész.

Erik és Olivér első hangoskönyvén a magyar történelemben kalandozik. A kortársaik számára igazán hasznos hallgatnivaló ez a hangoskönyv, hiszen a tananyagot dolgozza fel könnyedebb, érthetőbb formában.

- Miután átestünk a kezdeti lámpalázon, úgy belejöttünk az olvasásba, hogy alig bírtuk abbahagyni – mesélt Erik. – Nagyon jó ötletnek tartom a hangoskönyvet, ha utazunk egyik fellépésről a másikra kifejezetten kikapcsol egy érdekes történet.

Erik és Olivér ugyan bármikor visszahallgathatja magát első lemezükről, saját beszédhangjukkal azonban eddig még nem szembesültek. Eitzenberger Balázs, a Rebeka és Panni Kiadó vezetője teljesen elégedett az eredménnyel.

- Azt eddig is tudtuk, hogy a srácok remekül zenélnek, a tini rajongók most azonban meghallgathatják Erik és Olivér mesélő hangját is.

Szólj hozzá!

Címkék: zene hír sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr11254288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása