HTML

Friss topikok

Karácsonyi meglepetés Szanditól!

2007.12.05. 00:20 bellini

A Karácsony minden ember életében talán a legfontosabb ünnep, Szandi és családja is  lázasan készül a nagy napra már az adventi időszak előtt .
 
Az énekesnő nem csak  a közeli családtagjait szeretné meglepni, megajándékozni, hanem a közönségét, a hallgatóságot is, épp ezért ajánlja legaktuálisabb karácsonyi dalát, "A legszebb ünnep" címűt.  A dal a várakozásról, a szeretetről szól, kedves nóta, mindenki azonosulni tud vele. 
 
"Közeleg az év legszebb ünnepe, amit én még mindig gyermeki lélekkel várok. Ez a csodavárás időszaka. Úgy érzem, sikerült méltóképpen dalba foglalni Bogdán Csabának és Csajtay Csabának. Ezzel a kis idézettel ajánlom szeretettel mindenki figyelmébe a dalt: "A Földkerekség legszebb ünnepén, múltam újra élem én.Kivül látható csak változás, legbelül még van varázs..." Békés, boldog karácsonyt kíván: Szandi .

A dal letölthető ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar ünnepek karácsony sztár énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr95252802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása